پیام تسلیت رییس دانشگاه پیام نور
پیام تسلیت رییس دانشگاه پیام نور؛
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت
دکتر محمدرضا زمانی  در پیامی شهادت حاج قاسم سلیمانی سردار سرافراز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت.

در متن پیام رئیس دانشگاه پیام نور آمده است:

الجهاد باب من ابواب الجنه فتحه الله لخاصه اولیایه

شهادت سلیمان سپاهیان، پاسدار انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت اسلامی را که در راه اعتلای اسلام غیورانه جان خویش را فدا کرد، تسلیت و تهنیت عرض می کنم.

بدون شک،فرهنگ مقاومت قدرتمندانه و حسابگرانه پاسخ محکمی برای شهادت این فرمانده دلاور و همراهانش تنظیم خواهد کرد و البته راه مقاومت ماندگار است.

اینجانب ضمن محکومیت اقدام تروریستی و جنایتکارانه نیروهای آمریکایی در به شهادت رساندن سردار سپاه اسلام جهادگر میدان مبارزه حق علیه باطل، حاج قاسم سلیمانی، بار دیگر این ضایعه بزرگ را به حضرت ولی عصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا، ملت بزرگ ایران و کلیه دانشگاهیان خصوصا دانشگاهیان پیام نور تسلیت عرض می نمایم.